+36 30 339 2740 liemzokft@gmail.com

A LIEMZO Magyarország Kft. nagy hangsúlyt fektet a teljes körű, minőségi kiszolgálásra. Ennek érdekében Ön – helyben – a munka akkumulátorához töltőt is vásárolhat. Az általunk forgalmazott ipari akkumulátorokhoz és szinte bármilyen energiatárolóhoz tudunk töltőberendezést biztosítani.

Bizonyára felmerül Önben is, hogy melyik a legjobb akkumulátor töltő.

Nos, ezt nem tisztünk eldönteni, de az alapos felmérés során és a pontos információk tudatában olyan ajánlásokat teszünk, mely ki fogja szolgálni a munkagépek igényeit.

Professzionális akkumulátor töltő beszállítók

Cégünk két nagy múltú töltőgyártóval ápol kiváló kapcsolatot, akik az iparág vezetői közé tartoznak és teljes rendszereket kínálnak. Ez a két vállalat a teljes termékpalettát lefedi, így mindenre találunk megoldást. Azonban, ha Ön másik márkához ragaszkodik, természetesen abban is tudunk segíteni, azt is be tudjuk szerezni.

„De akkor milyen akkumulátor töltőt vegyek?”

Nem szeretnénk döntésében befolyásolni, ennek ellenére az alábbiakban bemutatjuk a Fronius és a PBM termékeinek előnyeit.

Fronius logó

A Fronius az akkumulátortöltők piacán az egyik leginnovatívabb és legköltséghatékonyabb megoldást kínálja.

Az ipari akkumulátorok töltése még sosem volt ilyen hatékony!

A Fronius termékcsalád nem csak az energiafelhasználást csökkenti, hanem a CO2-kibocsátást is, így Ön a környezet megóvására is figyelemmel lehet. Továbbá a több, mint 75 év tapasztalat, a folyamatos fejlesztések és kutatások révén egyre újabb és újabb technológiát dobnak piacra, mellyel követik a keresletet és a jövő elvárásait.

A Fronius Selectiva 4.0 töltők kiemelkedő tulajdonságai:

 • Gyorstöltés / rövid, szakaszos töltés
 • Cold Logistics újítás kifejezetten a hideg helyeken való alkalmazáshoz
 • Töltők nehézgépek akkumulátoraihoz (PZQ / PSQ karakterisztika)
 • Karbantartásmentes akkumulátorokhoz kristálysavas töltési funkció
 • Charge & Connect felhő alapú szoftverszolgáltatás, mely valós idejű adatokat szolgáltat a töltésről
 • 5 év termékgarancia
 • minimum 10 éves pótalkatrész-ellátás
Fronius termékpaletta

Az akkublogon hamarosan megismerheti a Fronius Selectiva 4.0 töltőcsalád részletes paramétereit, gyakorlati, valós tesztekkel alátámasztva.

Összegezve: a Fronius akkumulátortöltő rendszerei mindenekelőtt a megbízhatóságuk és extrém hosszú élettartamukról ismeretesek.
Ez mind egyszerű raktári, mind műhelyben való alkalmazás során tapasztalható. A munka akkumulátor töltőket kb. 20 évre tervezték (~ 3000 ciklus), mely hozzávetőlegesen két átlagos akkumulátor működési idejének fele meg. Annak érdekében, hogy a Fronius termékei ezen hosszú idő alatt stabilak maradjanak, készülékeiket kiterjedt ellenőrzéseknek és teszteléseknek vetik alá, megalapozva ezzel az Önök bizalmát a gyártó felé.

PBM logo

Az olasz PBM SRL az akkumulátortöltők piacán a világelsők között található, rengeteg tapasztalattal a háta mögött.

Cégünk, a LIEMZO Kft. közel 20 éve áll velük kapcsolatban, ez idő alatt rengeteg elégedett Megrendelőnk használja a PBM termékeit.

A magas szintű teljesítmény és a minden igényt kielégítő töltők széles választéka biztosítja, hogy Ön is megtalálja nálunk azt a berendezést, melyre szüksége van.

A PBM-re a legújabb technológia és folyamatos kutatás jellemző az akkumulátortöltők terén, továbbá a gépeik minősége által biztosított technológia és a megbízhatóság. A vállalat külön kiemeli, hogy fokozottan ügyel a környezet, valamint a dolgozói egészségének és biztonságának védelmére, melyet a Bologna térségében fekvő gyártóegységben rendszeresen gyakorol is.

PBM targonca akkumulátor töltők

A targoncák munka akkumulátoraihoz nagy frekvenciájú (HF – high frequency) töltőket ajánlunk, melyek megtalálhatók a kínálatunkban, megrendelhetők a LIEMZO-n keresztül. Ezek a termékek egyre jobban tiszteletben tartják a környezetet, és a régebbi típusú töltőkhöz viszonyítva sokkal kevesebb energiafelhasználással működnek.

A termékpalettán találhatóak olyanok, melyek:

 • hagyományos töltők
 • 8 töltési profillal rendelkeznek
 • külön szoftverrel felszereltek, mely segítségével ellenőrizhető a töltési hatékonyság és módozat
 • változtatható feszültségűek
 • kifejezetten AGM és zselés akkumulátorokhoz ajánlottak

A HF7 és HF9 töltőink univerzális kapcsolásúak, melyek egy- illetve háromfázisú tápegységhez is csatlakoztathatóak. Az összes töltőegység 4 db LED jelzőfénnyel és megvilágított LCD-kijelzővel van ellátva, hogy a különböző töltési szakaszok és az esetleges anomáliák nyomon követhetően legyenek. A memória megőrzi az utolsó 50 ciklus töltési adatait, hogy a fellépő hibák mintája megfigyelhető legyen.
A Windows alapú HFView szoftver kommunikál a töltővel, és az adatok a számítógépen könnyedén feldolgozhatók, a működés pedig személyre szabható.

PBM HF termékpaletta

Ismerje meg részletesen a PBM nagyfrekvenciás targonca akkumulátor töltőit!

Akkumulátor-töltők karbantartása: a PBM cég komplex megoldásokat kínál a raktárak részére.

Mobil kisütő egységek (BLT széria) segítenek a hatékonyság tesztelésében:

ólomsavas, zselés, NiCd és AGM akkumulátorok esetében is. Ezek a műszeres terhelő berendezések hasznosak az akkumulátorok karbantartásához és regenerálásához. Bizonyos típusú akksikat időnként muszáj teljesen lemeríteni, hogy a megfelelő működési hatásfokot elérjük, némelyeket pedig csupán figyelemmel kell kísérni, melyet az egyedi szoftver segít.

A töltők és kisütők összevonásával hozták létre a tervezők a ciklikus terhelő műszercsoportot.

Ez a termék egyesíti a lehetőséget, hogy bármilyen típusú akkumulátort lemerítsen, és az egyedi töltési profilnak megfelelően töltse fel. A berendezés belsejében egy BLT kisütő és egy HF9 töltőegység található.

Az akkumulátor töltők karbantartását, javítását, az esetlegesen felmerülő garanciális jótállást is a LIEMZO Kft. biztosítja!

Akkumulátor-töltőállomások tervezése, telepítése, karbantartása

A helytakarékosság és praktikus elrendezés minden raktárban, ipari egységben meghatározó tényező. A Liemzo Kft. hozzájárul, hogy a töltőrendszerek biztonságosan és az európai szabványoknak megfelelően állomásokba rendezve helyezkedjenek el Önnél is.

Magyarországon az MSZ 1600-16:1992 szabvány határozza meg a villamos munkagépek töltésének biztonságtechnikai szabályait, amely szerint a 4 kW töltési teljesítmény felett töltőállomást kell létrehozni. (Koburger Márk robbanásvédelmi ipari szakértő cikkében precízen összefoglalta, hogy mire kell figyelni a töltőállomások tervezésénél és telepítésénél.)

A Fronius speciális megoldásaival nincsen lehetetlen, az töltőállomások teljes mértékben személyre szabhatók.

Fronius Selectiva töltőállomás

Szakértő kollégáink a helyszíni szemle után precízen megtervezik, majd a hely adottságait figyelembe véve installálják az új állomást – legyen szó töltőhelyiségről vagy akár egyetlen töltőpontról. Ezek később különböző segédeszközökkel bővíthetők, kialakításuk miatt bármikor módosíthatók.
A Fronius megoldásai egy vagy akár több akkumulátortöltő befogadására alkalmasak, melyek akár a legkisebb helyre is telepíthetőek. Továbbá rengeteg extra és biztonsági funkcióval egészíthetők ki, hogy ezáltal a töltőállomások minden igényt kielégítsenek, és az előírt szabályoknak megfeleljenek.

Ha a fentiek alapján nem kapott mindenre kielégítő választ, írjon nekünk a liemzokft@gmail.com e-mail címre, és bármiben segítünk!